[ad_1]

Example 1.
Is 15 + 31 even or odd?

Solution :
15 = odd number
31 = odd number

Rule : odd + odd = even

15 + 31 = 46, an even number

So, 15 + 31 is even.

Example 2 :
Is 16 + 110 even or odd?

Solution :
16 = even number
110 = even number

Rule : even + even = even

Moreover,
16 + 110 = 126, an even number

So, 16 + 110 is even.

Example 3 :
Is 9 + 88 even or odd?

Solution :
9 = odd number
88 = even number

Rule : odd + even = odd

Moreover,
9 + 88 = 97, an odd number

So, 9 + 88 is odd.

Example 4 :
Is 200 + 111 even or odd?

Solution :
200 = even number
111 = odd number

Rule : even + odd = odd

Moreover :
200 + 111 = 311, an odd number
So, 200 + 111 is odd.

Example 5 :
Is 100 x 52 even or odd?

Solution :
100 = even number
52 = even number

Rule : even x even = even

Moreover,
100 x 52 = 5200, an even number

So, 100 x 52 is even.

Example 6 :
Is 11 x 12 even or odd?
Solution :
11 = odd number
12 = even number

Rule : odd x even = even

Moreover,
11 x 12 = 132, an even number
So, 11 x 12 is even.

Example 7 :
Is 89 x 17 even or odd?
Solution :
89 = odd number
17 = odd number

Rule : odd x odd = odd
Moreover,
89 x 17 = 1513, an odd number.
So, 89 x 17 is odd.

Example 8:
Is 76 x 13 even or odd?

Solution :
76 = even number
13 = odd number

Rule : even x odd = even
Moreover,
76 x 13 = 988, an even number.
So, 76 x 13 is even.

[ad_2]

Source link

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *